Разведен мъж не върна сина си след свиждане в Монтанско

Майката се оплакала на полицията, а бившият й нападнал полицаите
8 сеп 2019 16:49,
16
Разведен мъж не върна сина си след свиждане в Монтанско
Снимка: BulFoto архив

Разведен баща, отказал да върне сина си след свиждане. Мъжът от село Долни Цибър, нападнал и ударил с юмрук полицай. Случката е станала в събота вечерта около 20,30 часа, съобщиха от ОД на МВР в Монтана.

Около 20 часа полицаите в Лом получили сигнал от спешния телефон 112. Той бил подаден от жена от Козлодуй. Тя съобщила, че бившият й съпруг, който взел малкото им момченце за деня, не го е върнал в разпоредения от съда час. Майката информирала оператора, че най-вероятно бащата и детето се намират в село Долни Цибър. Според закона той следвало да го вижда всяка първа и трета събота до 20 часа.

Криминалистите открили мъжа и момченцето в дома им, но бащата отказал да го върне. Той се разярил и под въздействието на алкохола нападнал униформения. Забил му един юмрук в лицето и продължил да го бие и ругае . Също така в последствие нанася удар в областта на ръцете на служителя, с което оказва съпротива срещу орган на властта, изпълняващ задължения по опазване на обществения ред. Полицаят обаче успял да се измъкне и му щракнал белезниците. Задържан е за срок от 24 часа.

По случая тече разследване. Детето е предадено на майката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
8
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Значи ако го бие по ръцете е съпротива, а по лицето не е съпротива? Така излиза от написаното.
12
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми поздравеления на полицията, че си е свършила работата, защото досега мисля, че чакаха съдебно решение, преди да върнат отвлеченото дете. Направо чудо е станало. Дано да продължават така. Но това ме навежда на мисълта, какво стана с онова момиче отвлечено от баща си, известен хирург? Още ли са в неизвестност, закриляни от адв. Марковски, или полицаита най-накрая ги намериха? Че тогава Марковски дрънкаше едни странни неща, а детето плачеше по телефона за майка си. Грозна история.
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Продължение от коментар номер 13До ГРАДКОЗЛОДУЙИ Втори въпрос:Ако " разведените" са от от престъ.пния чер.но- ка.фяв етнос ( имам в предвид ци.гга.н.ски я), такива вдигат ци.гга.нска шумна сватба, НО нямат граждански брак. - Като изключим този случай, не мислите ли, че е ЖЕСТОКОСТ, когато разведена жена или такава, която е живяла на семейни начала и с приятеля си и има припознато/ и от него дете/ца и се разделя с приятеля си, тя да НЕ дава детето/ца на бившият си мъж и съпруг/ приятел ?
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГРАДКОЗЛОДУЙТова по случая или е или като цяло детето при развод се дава на майката? Имам въпроси:- Бащата и майката на тяхното дете ИМАТ ли Граждански брак? Или пък детето им е родено БЕЗ брак и е припознато?Питам, защото според някои , разведените родители НЕ са само тези, които ИМАТ граждански брак и дете / деца родено/ни в брака, НО и разведени са и тези двойки, които НЯМАТ граждански брак , живеят на семейни начала и детето / децата им е /са припознато/ти.
9
0
 
2
 
! Отговори
245 преди 4 години
До ..това са "нвините", пълно информационно затъмнение за да не знаем какво се случва. Едно време ни обясняваха за петилетката и реколтата от текезесетата, сега от бодигарда на правешкия преводач на стада същото.Същия тоталитаризъм и информационнозатъмнение. Поне можем да пътуваме из Европата безпроблемно и евтино, за което родителите ни дори не са мечтали, но на каква цена е друг въпрос. Чисто тоталитаризъм е И сега и диктатура на мутрите, с кукловоди бившите социалисти и ДС-та.
8
1
 
3
 
! Отговори
разведен мъж преди 4 години
С полицията всякак става.
7
1
 
6
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 4 години
ПЕТКО ТИ СИ ОТ ЛОМ КАЖИ ЖИВ ЛИ Е БОЙЧО ПОЛИТИКАТА
6
0
 
12
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Идат избори, електоратът не трябва да се закача ;) !!!
5
4
 
13
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 4 години
Криминалисти го намерили в домът му....брей.....Опит за убийство на държавен служител по време на работа ....като излезе от затвора след 15г.детето само да си реши....
4
0
 
18
 
! Отговори
Петко Ломския преди 4 години
Долни Цибър,99% са роми.
3
7
 
14
 
! Отговори
ГРАДКОЗЛОДУЙ преди 4 години
ДЕТЕТО ПО ЗАКОН Е ДАДЕНО НА МАЙКАТА ПРИ РАЗВОДА
2
0
 
14
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
РОМ СЬР
1
6
 
19
 
! Отговори
.. преди 4 години
Това ли е НОВИНАТА? Семайна драма?Толкова ли няма какво да напишете?